O nama

Maraton LDN

O nama i osnivanju
Preduzeće Maraton LDN d.o.o. osnovano je 27.08.1990 god.
Bavimo se ugradnjom sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene kao i kompletnim Opremanjem sportskih objekata sa rekvizitima iz sopstvenog proizvodnog programa.
Pored opremanja sportskih objekata i fiskulturnih sala vršimo ugradnju svih vrsta sportskih parketa sa različitim tipovima podkonstrukcije.

O NAMA

O nama Sportske parkete ugradjujemo u zavisnosti od potrebe naručioca. Sportski pod sa masivnim parketom kao završnim slojem ili sportski pod sa fabrički izlakiranim višeslojnim parketom kao završnim slojem.
Maraton LDN d.o.o. Zastupa Švajcarskog renomiranog proizvodjača CONICA na području Srbije,CrneGore,Bosne i Hercegovine i Makedonije.
Kompletan program sportskih podloga koje ugrađujemo su licencirane podloge iz programa Cnica iz Švajcarske.
Podloge koje ugrađujemo za unutrašnje i spoljne terene su od sirovina Švajcarskog porekla i poseduju sve sertifikate i ateste renomiranih institucija.
Bavimo se ugradnjom dečijih igrališta i zaštitnih gumenih podloga- tartana ipod dečijih igrališta. Igrališta koja imamo u ponudi su delom iz našeg proizvodnog procesa a delom iz programa renomiranih ino proizvođača.
Kompletan program dečijih igrališta poseduje sertifikate EN1176.
Kao dopunski program nudimo našim kupcima opremanje i uređenj spoljnih površina urbanim mobilijarom – klupama, đubrijerama, ogradama oko igrališta i prirodnim busenom trave.

O nama ćete saznati više ako pregledate naš potfolio.

O nama